Triple amb Balcó

ENTRADA
SORTIDA
HABITACIONS
ADULTS
NENS
CODI PROMO

L’habitació Triple amb Balcó de l’Hostal Rom és una espai amb molta claritat i funcionalitat. Té aire condicionat (també ventilador de sostre per qui ho prefereixi), WiFi, TV amb canals satèl.lit, caixa forta, calefacció, un balconet molt agradable, bany complet i sobretot un servei de neteja impecable. L’habitació té un llit de matrimoni i un llit individual.

WiFi

TV amb Canals Satèl.lit

Aire Condicionat

Calefacció

Caixa Forta

Balcó

Ventilador

Bany Complet

Informacions i Condicions de l’Hostal Rom

Arribades i Sortides

En cas d´arribar abans de les 15h el dia d´arribada, o emprendre el viatge de tornada després de les 11h el dia de sortida, amb molt de gust guardarem el seu equipatge i tindrà a la seva disposició l´ús dels nostres lavabos, així com el servei de bar, restaurant i WiFi. La recepció està oberta 24h però agraïm que ens avisin per endavant si preveuen arribar més tard de la mitjanit.

Reserves i Dipòsits de Garantia

Certes dates d´arribada i certes tarifes poden requerir un dipòsit. Si us plau, consulti tots els requisits de dipòsit al moment de fer la seva reserva. Si prefereixen fer un dipòsit via transferència bancària preguem ens contactin per telèfon o email.

Polítiques de Cancel.lació

Les polítiques de l´Hostal Rom poden diferir segons la data d´arribada i el tipus d´habitació. Per obtenir detalls sobre les polítiques de cancel·lació i requisits de dipòsit, si us plau, consulti´ls al moment de fer la seva reserva. En cas de perdre el seu dipòsit per cancel·lar fora de termini, tindrà disponible la quantitat del dipòsit com a crèdit per a una futura estada en temporada baixa (dates a convenir amb l´hotel).

Mètodes de Pagament

Efectiu, Targetes de Crèdit/Dèbit (VISA, MasterCard, American Express), Transferència Bancària, Cheque Vacances (ANCV).

Altres condicions de l'Hostal Rom

No es permet fumar a l´interior de l´establiment, es pot fumar als balcons, terrasses i a l´entrada de l´Hostal Rom. No s´admeten animals de companyia