Hostal Rom, Roses, Alt Empordá Costa Brava.
Telf: (0034) 972 25 61 81
Mida del text  -a +a
Reserves OnLine
Data d'entrada
Nits Habitacions
Adults Nens
Codi promocional
Buscar
Millor Tarifa Internet Garantida
Confirmació Immediata
Reserva Segura i Garantida

Roses

Roses és una vila d'essència mediterrània i de marcada tradició turística i marinera. Amb 3000 anys d'història, està situada en un entorn natural únic, al nord de la Costa Brava. Els seus orígens es remunten al segle VIII aC amb l'arribada dels rodis i la fundació de la ciutat grega de Rodes. Aquests fets històrics han esdevingut les senyes d'identitat d'una vila moderna, culturalment activa i generosa fruit de la convivència amb altres pobles i civilitzacions. Roses us seduirà per les postes de sol que s'hi contemplen, pel tarannà afable i hospitalari de la gent, pel llegat històric, per l'oferta turística, esportiva i gastronòmica, i per les infinites possibilitats de lleure i oci. Sigueu benvinguts! (Ajuntament de Roses)

El Port

El port de Roses ofereix una bonica passejada entre vaixells de pesca i de lleure. A les tardes és interessant veure l'arribada dels vaixells de pesca.

Platjes i Cales

Roses té platges i cales per tots els gustos. Les platges principals del centre del poble tenen poca profunditat i són ideals per a nens petits i gent gran. Remuntant una mica la costa trobem les cales urbanitzades de Canyelles i l'Almadrava, ambdues amb sorres una mica més gruixudes i per tant amb aigües més clares però també més profundes. Finalment i ja en el parc natural trobem multitud de cales desconegudes per al gran públic, unes de sorra, d'altres de roques, però totes amb l'encant d'estar envoltades de natura i amb relativament pocs banyistes. Finalment, afegir que totes les platges de Roses tenen els rigorosos certificats de garantia de la qualitat ambiental EMAS i ISO 14001.

La Ciutadella

Des de la seva fundació, l'any 776 aC diverses civilitzacions han anat ocupant un espai on han sedimentat les restes de les diferents èpoques. Aquesta particularitat l'ha convertida en un monument diferenciat i singular. A dins dels seus murs la Ciutadella té un museu on explica la seva història mostrant sis blocs: Els orígens, La colònia grega, Roma Imperial, Baixa Romanitat, Roses Medieval i Roses Moderna.

El Parc Megalític

La ruta megalítica de Roses permet contemplar una rica mostra dólmens de fins 6000 anys d'antiguitat. Entre ells destaca el més gran de Catalunya, el dolmen de la Creu d’en Cobertella.

Passeig Marítim i Camí de Ronda

Passejar vorejant la costa durant quilometres és un dels atractius de Roses, sobretot a la posta del Sol.

Miradors

Són diversos els llocs que ofereixen grans vistes de Roses, la badia i la plana de l'Empordà. Entre els differents miradors destaquen la muntanya del Puig Rom i els Grecs.

 
 
Hostal Rom, C/Trinitat 35, 17480 Roses (Espanya) - Tel. (+34) 972 256181 - Email: info@hostalrom.es Avís legal  |  Mapa web  |  Política de privacitat