Hostal Rom, Roses, Alt Empordá Costa Brava.
Telf: (0034) 972 25 61 81
Mida del text  -a +a
On som?

L'Hostal Rom es troba al centre peatonal de Roses, a poques passes de botigues, restaurants i bars. La platja principal de Roses així com el nostre magnífic passeig marítim es troben a només 50 metres de la pensió.


Principals dist�ncies
Com arriba-hi?
Introdueix l'origen del teu viatge i t'indicarem com arribar fins a l'Hostal Rom
Origen
Dest�

El que el 'Calculador de Ruta' de Google no sap...

Últims metres fins la porta de l'Hostal Rom al detall:
Preneu la sortida 3 o 4 de l'autopista A7 (Roses esta senyalitzat a les dues sortides) i seguiu els cartells amb indicació 'Roses'. Arribant al poble conduïu sempre recte. Un cop al poble (continuant sempre recte) passareu pel costat de la Ciutadella (fortificacions medievals) i just després us trobareu una rotonda seguida d'un semàfor, continueu recte durant uns 200 metres mes fins a trobar una plaça allargada al costat esquerra de la carretera (plaça Catalunya). Continueu recte fins al final de la plaça on haureu de girar a l'esquerra per fer la volta a la plaça. Després de fer mitja volta a la plaça trobareu en una cantonada el banc BBVA, just en front del banc gireu a la dreta. Continueu per aquest carrer durant 150m fins a arribar a l'hostal Rom. Aquí podeu aparcar uns minuts per descarregar maletes, seguidament des de recepció us ajudarem amb plànols i explicacions a trobar un parking al poble.

EN TRANSPORT PÚBLIC

1.Des de l'Estació de Tren/Bus de Figueres (18 Km):
A Figueres l'Estació de bus esta en front de la del tren. Preneu un bus amb direcció a Roses. A Roses demaneu baixar a la parada de l'oficina de turisme. Passeu caminant primera línia de mar per davant de l'hotel Marina (al costat de l'oficina de turisme) i passant també l'hotel Parc que ve tot seguit. Després de l'hotel Parc preneu el primer carrer a l'esquerra (carrer Figueres). Al final d'aquest carrer trobareu l'Hostal Rom. (total: 2 minuts a peu)

2.Des de l'Aeroport de Girona (50 Km):
Opció 1) Preneu un bus directe fins a Roses. Un cop a Roses demaneu per l'oficina de turisme. Des D'aquí seguiu les instruccions que es troben en el punt anterior en negreta.
Opció 2) Preneu un bus fins al centre de Girona, el bus us deixarà a l'Estació de tren. D'aquí preneu un tren fins a Figueres, i un cop a Figueres seguiu les indicacions del punt 2.

Reserves OnLine
Data d'entrada
Nits Habitacions
Adults Nens
Codi promocional
Buscar
Millor Tarifa Internet Garantida
Confirmació Immediata
Reserva Segura i Garantida

 
 
Hostal Rom, C/Trinitat 35, 17480 Roses (Espanya) - Tel. (+34) 972 256181 - Email: info@hostalrom.es Avís legal  |  Mapa web  |  Política de privacitat