Hostal Rom, Roses, Alt Empordá Costa Brava.
Telf: (0034) 972 25 61 81
Mida del text  -a +a
L'Hostal

A l'Hostal Rom de Roses som una pensió familiar amb la mare, Maria Josep Rom, al capdevant, i recolzada pels seus fills a la cuina (Arturo Rom), restaurant, bar i recepció. Situats al centre peatonal de Roses, ens trobem a només 50 metres de la platja i el magnífic passeig marítim de Roses. Totes les habitacions de l'Hostal Rom disposen de bany complet, aire acondicionat, televisio, caixa forta, bons matalassos, ventiladors, calefacció, WIFI i finestres de doble vidre. Al restaurant gaudim d'una clientela que ens visita regularment tant per la cuina de la mare i de l'Artur com per la seva situació, una agradable terrassa jardí. Altres serveis que oferim son habitacions familiars, apartaments, parking, una bugaderia self-service i una terrassa solarium.


CODI PROMO: roses
Per als visitants que ja coneixen Roses, si us plau recordi'n utilitzar el CODI PROMO: roses

Aquesta promoció està avalada per entitats turístiques locals i li dóna accés a descomptes en tarifes d'habitacions (fins a un 15%) i serveis com aparcament (fins a un 100%).

Per als nostres clients habituals, es posin en contacte amb nosaltres en cas de no tenir els seus codis preferents de reserva.

Atentament,


Hostal Rom, família i equip

Reserves OnLine
Data d'entrada
Nits Habitacions
Adults Nens
Codi promocional
Buscar
Millor Tarifa Internet Garantida
Confirmació Immediata
Reserva Segura i Garantida

Costa Brava - Best of the Wordl 2012 Top Travel Destination
 
 
Hostal Rom, C/Trinitat 35, 17480 Roses (Espanya) - Tel. (+34) 972 256181 - Email: info@hostalrom.es Avís legal  |  Mapa web  |  Política de privacitat